Кіра Найтлі зіграє в психосексуальному трилері від продюсера «Розповіді служниці»

15 червня 2020,  18:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Кіра Найтлі виконає головну роль в новому серіалі від Hulu «Інша друкарка» («The Other Typist»).

Сайт Deadline повідомляє, що Найтлі підписалася на головну роль та продюсування міні-серіалу «Інша друкарка», екранізації роману письменниці Сюзанн Рінделл, якою займається стримінгова платформа Hulu.

Події серіалу будуть розвиватися в Нью-Йорку під час сухого закону. За жанром це буде «психосексуальний трилер-саспенс», в якому «друкарка поліцейського відділення Роуз Бейкер опиняється втягнутою в темний світ своєї гламурної нової колеги Одалі, але коли скоюється злочин, складно зрозуміти, яка з цих двох жінок є більш підступною».

Найтлі втілить гламурну Одалі. Поки невідомо, хто зіграє друкарку Роуз, з якої її зведе доля (чи злий рок).

Сценаристкою та шоураннеркою «Іншої друкарки» буде Айлін Чейкен, виконавча продюсерка хітових серіалів «Розповідь служниці» та «Імперія».

Нещодавно Найтлі, на чиєму рахунку є 2 номінації на «Оскар», можна було побачити у фільмах «Державні таємниці», «Наслідки» та «Міс Погана поведінка». В майбутньому вона також з'явиться в різдвяній комедії «Тиха ніч».

2259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: