Френк Грілло і Том Гоппер приєдналися до касту фільму «Тілоохоронець дружини кілера»

10 червня 2020,  20:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Перший месник: Друга війна» Френк Грілло та зірка серіалу «Академія Амбрелла» Том Гоппер зіграють в комедійному бойовику «Тілоохоронець дружини кілера», головну роль в якому виконує Раян Рейнольдс.

Фільм «Тілоохоронець дружини кілера» буде сиквелом хітового екшену «Тілоохоронець кілера», що вийшов у 2017 році. У ньому тілоохоронець Майкл Брайс возз'єднається зі своїми старими знайомими, кілером Даріусом Кінкейдом та його не менш небезпечною дружиною Сонею Кінкейд, для спеціальної операції в районі Амальфітанського узбережжя.

Майкла Брайса знову втілить Рейнольдс, а ролі закоханих до безтями Даріуса і Соні виконають актори Семюел Л. Джексон і Сальма Гайєк.

Ролі Грілло, який грав разом з Джексоном в супергеройському бойовику «Перший месник: Друга війна», та Гоппера, якого ви також можете знати завдяки серіалу «Гра престолів», поки не розголошуються. Але цілком ймовірно, що вони втілять або колег Брайса зі спецслужб, або стануть на темну сторону і зіграють поганих хлопців, які будуть полювати на головну трійцю.

Також в кадрі з'являться Морган Фріман, Антоніо Бандерас і Річард Е. Грант.

Режисером сиквела є Патрік Г'юз, який зняв оригінал.

Українська прем'єра фільму «Тілоохоронець дружини кілера» повинна була відбутися в цьому році, але через світову пандемію коронавірусу переїхала на рік уперед і тепер очікується 19 серпня 2021 року.

2281 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: