З'явилися персональні постери 2 сезону серіалу «Академія Амбрелла»

10 червня 2020,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати і сестри Гаргрівз традиційно ховаються під парасольками на персональних постерах 2 сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла», якими поділився стримінговий сервіс Netflix.

Супергеройський серіал Стіва Блекмана і Джеремі Слейтера, який в минулому році отримав 2 номінації на премію «Еммі», розповідає про пригоди однієї дисфункціональної сімейки супергероїв Гаргрівз. Вони возз'єднуються на похоронах свого прийомного батька і повинні залишити свої суперечності позаду, щоб зупинити апокаліпсис, до якого залишилося всього 8 днів.

Сімку супергероїв Гаргрівз складають Ваня (Еллен Пейдж), Лютер (Том Гоппер), Клаус (Роберт Шіен), Еллісон (Еммі Ревер-Лемпман), Дієго (Девід Кастанеда), Номер 5 (Ейдан Галлахер) та Бен (Джастін Х. Мін), яких ви можете побачити на персональних постерах саме в такому порядку.

Постери також підтверджують, що прем'єра нових серій серіалу «Академія Амбрелла» відбудеться 31 липня. Запальний танцювальний тизер, який каст записав вдома під час карантину, дивіться вище.

2303 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: