Перший погляд на Кейт Бланшетт і Руні Мару в новому фільмі Гільєрмо дель Торо

9 червня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки номінованої на «Оскар» драми «Керол» Кейт Бланшетт і Руні Мара возз'єднаються в новому драматичному трилері «Алея кошмарів» від лауреата премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Кінострічка «Алея кошмарів» буде екранізацією однойменного роману Вільяма Ліндсей Грешама і розповість про амбітного чоловікова з талантом маніпулювати людьми за допомогою декількох вдало підібраних слів та про його зв'язок з жінкою-психіатром, яка може виявитися набагато небезпечнішою за нього.

Роль цього амбітного чоловіка на ім'я Стентон «Стен» Карлайл виконає зірка оскароносного мюзиклу «Народження зірки» Бредлі Купер.

Бланшетт втілить ту саму жінку-психіатра Ліліт Ріттер, а Мара зіграє молоду актрису Моллі Карлайл, яка закохається і вийде заміж за Стентона.

На фотографіях зі знімального майданчика, які ви можете побачити нижче, Ліліт та Моллі про щось спілкуються на вулиці міста увечері, поки навколо них чарівно кружляє сніг.

Ці знімки дозволяють розглянути стильні зачіски та вбрання героїнь. Автором костюмів тут виступає номінант на премію «Оскар» Луїс Секейра.

На рахунку дель Торо є 2 премії «Оскар», які він отримав в 2018 році за драматичне фентезі «Форма води». «Алея кошмарів» є його першим повнометражним проектом після того гучного успіху.

Прем'єра фільму «Алея кошмарів», чиї зйомки зупинила світова пандемія коронавірусу, очікується в 2021 році.

1851 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: