Концепт-арт фільму «Чорна вдова» представляє новий погляд на білий костюм Наташі Романової

9 червня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У своєму першому (і єдиному) сольнику «Чорна вдова» супершпигунка Наташа Романова приміряє новий супергеройський костюм білого кольору, який дозволяє розглянути в повний зріст детальний концепт-арт.

Події сольного супергеройського екшену Наташі Романової, в ролі якої на екрани повернеться актриса Скарлетт Йоханссон, будуть розвиватися після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння», де Наташа опинилася в розшуку після допомоги Капітану Америка (Кріс Еванс) і Бакі Барнсу (Себастіан Стен).

Супершпигунка вирішує повернутися на батьківщину до Росії, де возз'єднується з Єленою Бєловою (Флоренс П'ю) і Меліною Востокофф (Рейчел Вайс), які, як і Наташа, пройшли програму підготовки смертоносних шпигунок «Червона кімната», та суперсолдатом Олексієм Шостаковим/Червоним вартовим (Девід Гарбор).

У трейлерах в схожому білому костюмі можна побачити не лише Наташу, а і Єлену з Меліною. Можливо, це якась стандартна уніформа Чорних вдів для місій в холодному кліматі, де є сніг, щоб краще замаскуватися на тлі природи.

Українська прем'єра фільму «Чорна вдова» повинна була відбутися у квітні, але була перенесена на 5 листопада в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

В останній раз Йоханссон можна було побачити на великих екранах в образі Наташі Романової в торішньому блокбастері «Месники: Завершення».

2404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: