Гартлі Сойєра звільнили з серіалу «Флеш» через расистські та сексистські твіти

9 червня 2020,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 7 сезоні серіалу «Флеш» буде на одного супергероя менше, оскільки актор Гартлі Сойєр, який грав роль Подовжуючої людини, був звільнений після того, як спливли його старі твіти расистського та сексистського характеру.

Після виходу на світло расистських, сексистських та гомофобних твітів Сойєра, які він написав ще до роботи в серіалі «Флеш» і які нещодавно були видалені, продюсери каналу The CW і компаній Warner Bros. TV та Berlanti Productions, що працюють над «Флешем», разом з шоураннером серіалу Еріком Воллесом оприлюднили наступну заяву:

Гартлі Сойєр не повернеться в 7 сезоні «Флеша». Що стосується постів містера Сойєра в соціальних мережах, ми не допускаємо зневажливих зауважень, спрямованих проти будь-якої раси, етнічної приналежності, національного походження, статі чи сексуальної орієнтації. Такі зауваження суперечать нашим цінностям і політиці, що прагнуть і розвиваються, щоб сприяти безпечному, інклюзивному та продуктивному середовищу для нашої робочої сили.

Зірка серіалу «Флеш» Грант Гастін поділився довгою заявою Воллеса з цього приводу в соцмережах і написав від себе:

Мені нема чого додати, бо думки Еріка викладені так красномовно і переконливо. Я скажу, що був шокований, засмучений і злий, коли побачив твіти. Слова мають значення.

Сойєр, який грав в серіалі «Флеш» Ральфа Дібні/Подовжуючу людину з 2017 року, опублікував своє вибачення в Instagram:

Мої слова, не має значення, що вони були написані жартома, були образливими і неприпустимими. Мені соромно, що я був здатний на ці дійсно жахливі спроби привернути увагу в той час. Я глибоко шкодую про них. Це була неприйнятна поведінка. Це були слова, які я викинув в той час, не замислюючись і не визнаючи тієї шкоди, яку мої слова могли заподіяти, а тепер завдали сьогодні.

З огляду на те, що зараз по всіх штатах США йдуть протести проти системного расизму та дій поліції, які забрали життя багатьох невинних афроамериканців, расистські твіти можуть коштувати Сойєру не тільки ролі у «Флеші», а й усієї його кар'єри в Голлівуді.

Серіал «Флеш» повернеться на екрани без його участі на початку 2021 року.

1742 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: