Концепт-арт «Старгьорл» показує костюм нової супергероїні Дика кішка

9 червня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» Кортні вирішила створити свою команду, і її першим рекрутом стала Іоланда Монтез, також відома як Дика кішка. І новий концепт-арт дозволяє розглянути її костюм в повний зріст.

Іоланда (Івет Монреаль) колись була відмінницею в школі Blue Valley High, ходила до церкви, завжди поводилася правильно і хотіла стати президентом школи, але одного разу її хлопець Генрі Кінг мол. (Джейк Остін Вокер), син суперлиходія Генрі Кінга ст./Брейнвейва (Крістофер Джеймс Бейкер), показав всій школі її оголену фотографію, після чого Іоланда закрилася в собі і тепер майже ні з ким не спілкується.

Проте Кортні (Брек Бессінджер) побачила в ній силу і запропонувала стати членом нового Товариства Справедливості Америки, зайнявши місце супергероя Теда Гранта/Дикого кота (Brian Stapf), який загинув в битві з Товариством Несправедливості 10 років тому.

Показавши шикарний концепт-арт костюма Дикої кішки в соцмережах, художниця Джина Фленеган підкреслила в описі, наскільки було непросто його пошити:

З усіма швами, які роблять цей костюм динамічним, це диво, що [швачка] Агнес все ще розмовляє зі мною після того, як отримала цей концепт-арт для шиття!

На стримінговій платформі DC Universe прем'єра серії «Старгьорл», яка представила супергероїню Дику кішку, відбулася 9 червня за українським часом, так що ви вже можете побачити її в дії.

1746 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: