«Харлі Квінн»: новий промо-ролик 2 сезону представляє Дарксайда

9 червня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 8 серії 2 сезону хітового супергеройського мультсеріалу «Харлі Квінн» наша безбашенна королева Ґотема вирушила на зустріч з «великим і могутнім» суперлиходієм Дарксайдом, який виявився відмінним психологом.

Новий сезон «Харлі Квінн» продовжує радувати нас появою культових персонажів з коміксів DC, і сценаристи вирішили, що не варто чекати роками, як Зак Снайдер, щоб представити головного лиходія цого всесвіту Дарксайда (Майкл Айронсайд). Причому передумови їхнього з Харлі (Кейлі Куоко) знайомства виявилися досить незвичайними.

Зазвичай Дарксайд прибуває на Землю, щоб поневолити її, але зустрічає цілу армію супергероїв, готових її захищати, як в мультфільмі «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», але тут Харлі сама вирушила на Апоколіпс, після того як поцілувалася з Айві (Лейк Белл). Щоб зробити вигляд, що все добре, і той поцілунок нічого не значив.

Промо-ролик показує, як Харлі прибуває на Апоколіпс в компанії Глиноликого (Алан Тьюдік), Доктора Психо (Тоні Гейл) і Короля Акул (Рон Фанчес). І, як не дивно, Дарксайд одразу помічає, що наша героїня «відчуває біль і гнів» і «намагається заповнити душевну порожнечу» його армією. Прямо в точку. Дарксайд міг би підробляти психологом у вільний від завоювання планет час.

Фінальна серія 2 сезону мультсеріалу «Харлі Квінн», який всього буде складатися з 11 серій, вийде 13 червня за українським часом.

1553 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: