Дивимося вирізану сцену мультфільму «Уперед» від Pixar

8 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar вирішила викликати у нас посмішку, опублікувавши в мережі дуже милу вирізану сцену свого фентезійного мультфільму «Уперед», яка показує героїв Тома Голланда і Кріса Претта в дитинстві.

Події пригодницько-фентезійної анімації «Уперед» розвиваються в сучасному світі, де пліч-о-пліч живуть різні чарівні істоти, як ельфи, єдинороги, русалки, кентаври, піксі та мантикори. Ось тільки магія давно зникла з їхнього світу, і одного разу двоє юних братів-ельфів Ієн і Барлі (Голланд і Претт) відправляються на її пошуки, щоб поговорити зі своїм покійним батьком, за яким вони дуже сумують.

Вирізана сцена відправляє нас в дитинство Ієна і Барлі, коли їх мама вирішує розповісти синам про те, що їх батько був останнім у світі чарівником. І, надихнувшись цією історією, малюк Ієн представляє, що він теж колись стане чарівником, як його батько, і буде творити чудеса.

Українська прем'єра мультфільму «Уперед» відбулася 5 березня, за тиждень до закриття кінотеатрів на карантин, так що після їхнього відкриття він повернеться на великі екрани. Його повторна прем'єра очікується 9 липня.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Уперед».

1934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: