Серіали «Усім встати», «Єдиноріг» та спін-офф «ФБР» продовжені на 2 сезон

29 травня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стерльбицкая

Телеканал CBS продовжив на наступний сезон чотири серіали-новачки «Усім встати», «ФБР: Найбільш розшукувані злочинці», «Єдиноріг» та «Боб кохає Абішолу», але вирішив не замовляти нові серії серіалів «Томмі», «Другий шанс Керол» та «... і в бідності».

Серіал «Усім встати» представляє цікавий погляд на особисте та професійне життя суддів, адвокатів, клерків, судових приставів та поліцейських, які працюють в будівлі суду округу Лос-Анджелес. Його головною героїнею є суддя Лола Кармайкл у втіленні Сімон Міссік.

Тим часом актор Джуліан МакМехон, відомий завдяки ролі Коула в хітовому серіалі «Всі жінки – відьми», буде продовжувати ловити небезпечних злочинців в детективній драмі «ФБР: Найбільш розшукувані злочинці».

У комедійному серіалі «Єдиноріг» актор Волтон Гоггінс грає турботливого батька двох дочок, який в минулому році став вдівцем і несподівано для себе виявляє, що тепер в очах жінок є бажаним чоловіком.

Ще один ситком від CBS «Боб кохає Абішолу» знятий в більш романтичному ключі й розповідає незвичайну, але милу і зворушливу історію кохання продавця шкарпеток з Детройта Боба (Біллі Гарделл) та медсестри з Нігерії Абішоли (Фолаке Оловофойєку), з якою він познайомився в лікарні коли у нього стався інфаркт.

На повернення якого з цих серіалів ви чекаєте найбільше? Пишіть в коментарях.

2445 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: