5 головних фільмів червня: «Артеміс Фаул», байопік від Мартіна Скорсезе та новий фільм Спайка Лі

29 травня 2020,  22:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що вже вступили в силу деякі послаблення карантину, у червні в Україні навряд чи запрацюють кінотеатри, тому ми підготували для вас добірку з п'яти нових фільмів різних жанрів, які ви зможете подивитися вдома завдяки стримінговим платформам.

«Ширлі» (реж. Жозефін Декер)
5 червня

Продюсер Мартін Скорсезе представляє байопік про життя знаменитої американської письменниці жанру жахи Ширлі Джексон, яка є автором роману «Привиди будинку на пагорбі». Головну роль тут виконує зірка хітового горора «Людина-невидимка» Елізабет Мосс.

«Останні дні американської злочинності» (реж. Олів'є Мегатон)
5 червня

Якщо ж вам до душі кримінальні екшен-трилери, то в той же день на Netflix вийде фільм «Останні дні американської злочинності» з Едгаром Раміресом в головній ролі. Його герой живе у світі, де з'явилася технологія, яка буде контролювати злочинні пориви людей, тому у нього залишилося дуже мало часу, щоб провернути останнє пограбування в своєму житті.

«Артеміс Фаул» (реж. Кеннет Брана)
12 червня

«Артеміс Фаул» багато років був однією з найбільш очікуваних екранізацій романів жанру фентезі, так що в цьому списку він безумовно є найгучнішим проектом. Чи виправдає очікування знаменитий кримінальний геній, придуманий Йоном Колфером, у баченні режисера Кеннета Брани, дізнаємося вже скоро.

«П'ятеро однієї крові» (реж. Спайк Лі)
12 червня

У своїй новій стрічці культовий американський режисер Спайк Лі, який в минулому році отримав «Оскар» за фільм «Чорний куклукскланівець», вирішив торкнутися теми війни у В'єтнамі і розповісти історію групи ветеранів, які повертаються туди в наш час, щоб знайти могилу свого відважного командира (зірка «Чорної пантери» Чедвік Боузман) та захований скарб.

«Євробачення: Історія вогненної саги» (реж. Девід Добкін)
26 червня

У цій музичній комедії від Netflix Вілл Феррелл та Рейчел МакАдамс втілять дует ісландських виконавців, які несподівано отримують шанс виступити на міжнародному конкурсі «Євробачення». Чому ця пародійна стрічка варта вашої уваги дивіться в її трейлері, який по суті є музичним кліпом цього гарячого ісландського дуету.

Який з цих фільмів ви чекаєте найбільше? Діліться своїми очікуваннями з приводу прем'єр червня у коментарях.

3250 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: