Супермен зустрічається з Чорним Адамом на фантастичному фан-арті DCEU

25 травня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Чорний Адам» показує очікувану зустріч антигероя Двейна Джонсона з супергероєм Генрі Кавілла.

Джонсон, який зараз наполегливо готується до зйомок «Чорного Адама», давно знайомий з Кавіллом, виконавцем ролі Супермена в фільмах всесвіту DCEU, і в кінці 2016 року вони навіть разом відсвяткували Різдво і побажали шанувальникам «веселого Різдва і щасливого Нового року від Чорного Адама і Супермена».

З тих пір пройшло три з половиною роки, але, на жаль, ми досі не побачили Чорного Адама і Супермена на великому екрані. І діджитал-художник з ніком ultraraw26 вирішив це виправити, зробивши фан-арт, на якому ці два легендарних героя напружено дивляться один на одного, ніби готуються до поєдинку.

У Чорного Адама тут гострі вуха, як в коміксах. Подивимося, чи зроблять йому такі вуха для фільму, оскільки Джонсон виглядає з ними трохи кумедно.

Що стосується його костюма, то ultraraw26 одягнув Адама в чорну версію костюма супергероя Шазама, який був представлений на великих екранах в минулому році. Вирізана сцена фіналу «Шазама» натякнула на прибуття Чорного Адама, показавши один вільний трон в залі Скелі Вічності.

Прем'єра екшену «Чорний Адам» очікується 23 грудня 2021 року, і Джонсон вже з нетерпінням чекає, коли знімуть карантин, щоб він зміг приступити до зйомок. Режисером його сольника буде Жауме Кольет-Серра.

3813 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: