Вийшов трейлер фільму «Готель для самогубців» із зіркою «Гри престолів»

23 травня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколай Костер-Вальдау, відомий завдяки ролі Джеймі Ланністера в культовому серіалі «Гра престолів», заселяється в моторошний готель, звідки ніхто не повертається, в трейлері драматичного детектива «Готель для самогубців».

«Готель для самогубців» буде слідувати за страховим агентом Максом, який в розпал екзистенційної кризи займається розслідуванням заплутаної справи про загадкове зникнення одного зі своїх клієнтів, що приводить його в таємний готель «Аврора». Це унікальний секретний об'єкт, який спеціалізується на сприянні своїм клієнтам в їхніх фантазіях з самогубством. Його розслідування розкриває тривожну істину, яка змушує Макса брати під сумнів саму природу життя і смерті та його власне сприйняття реальності.

Режисером «Готелю для самогубців» є датський кінематографіст Йонас Александр Арнбю, який зняв драматичний горор «Коли звірі мріють».

У минулому році Костера-Вальдау можна було побачити в кінотеатрах в кримінальному трилері Браяна Де Пальми «Доміно».

Онлайн-прем'єра фільму «Готель для самогубців», де також знялися Тува Новотни і Соня Ріхтер, відбудеться на стримінгових сервісах на початку літа, 12 червня.

1787 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: