«Месники: Завершення»: Халк, Прадавня і гамбургер на веселому концепт-арті блокбастера

21 травня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художники Marvel Studios продовжують розкривати альтернативні версії сцен супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» за допомогою своїх концепт-артів, і на черзі виявилася сцена з Халком і Прадавньою.

Під час подорожі в 2012 рік, щоб добути там одразу декілька Каменів Вічності і виправити той геноцид, який влаштував Танос (Джош Бролін), Халку (Марк Руффало) доручили відправитися в Санктум Санкторум, базу Майстрів містичних мистецтв в Нью-Йорку, щоб отримати у Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) Камінь Часу.

Ось тільки в 2012 році Стівен Стрендж був хірургом, а не магом, і Санктум та Камінь Вічності охороняла верховна чародійка Прадавня (Тільда ​​Свінтон).

Сцена, яка увійшла в фільм, показала, як Прадавня вибила астральне тіло Брюса Беннера з тіла Халка, і той ходив за нею, поки не зумів переконати в тому, що йому потрібен Камінь Вічності, щоб врятувати майбутнє.

Альтернативна сцена, концепт-арт якої опублікував в соцмережах художник Родні Фуентебелла, представляє Брюса в образі Халка і Прадавню в капелюсі і плащі поверх того жовтого костюма, поки вони обговорюють теорію потоку часу і мультивсесвітів.

Художник також додав веселу деталь у вигляді гамбургера, який під час цього наукового дискурсу жує Халк. Адже для цих м'язів потрібно чимало палива.

Читайте також: Халк, Тор і НубМайстер69 на новій фотографії зі зйомок блокбастера «Месники: Завершення».

2952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: