«Мандалорець»: повернення Боба Фетта, реакція Марка Гемілла і кастинг Бо-Катан

25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Новина про те, що Моррісон приміряє костюм Боба Фетта в нових серіях «Мандалорця», підірвала Інтернет на початку травня.

Боба Фетт є мисливцем за головами і лиходієм з оригінальної трилогії Джорджа Лукаса, який ніколи не знімав свій шолом.

У фільмі «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» Моррісон зіграв його батька Джанго Фетта, так що він не вперше одягне костюм мисливця за головами з далекої-далекої галактики. Ось тільки джерела повідомляють, що у Боба буде маленька роль в 2 сезоні. Можливо, це буде камео.

Марк Гемілл, який грав в «Зоряних війнах» джедая Люка Скайвокера, дивиться «Мандалорця» і був здивований, коли почув новину про повернення Боба Фетта. Він поділився своїми емоціями з цього приводу в інтерв'ю з ET:

Я думав, що він уже десять років як перетравлюється. Є так багато доріг, якими вони можуть піти, і [творець серіалу] Джон Фавро та [продюсер] Дейв Філоні вони обидва відповідні люди для цієї роботи. Вони розуміють це краще за мене.

Після Моррісона до касту 2 сезону приєдналася Сакхофф, яка втілить героїню Бо-Катан Крайз, ще одного воїна-мандалорця.

Сакхофф озвучувала Бо-Катан в мульсеріалах «Зоряні війни: Війни клонів» і «Зоряні війни: Повстанці», так що це один з тих рідкісних моментів, коли актор озвучення отримує шанс втілити свого персонажа на екрані.

Що стосується участі Оліфанта в «Мандалорці», то воно стало відомо через кілька днів після оголошення про кастинг Сакхофф, але ім'я його персонажа поки тримається в суворому секреті.

Одним з режисерів 2 сезону стане легендарний Роберт Родрігес, який зняв франшизу «Діти шпигунів», культовий нуар «Місто гріхів» та екшен «Мачете». Він розкрив свою участь в проекті, поділившись селфі з Малюком Йодою.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Мандалорець» має відбутися у жовтні.

2785 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: