Назад у шпигунське минуле: розкрито офіційний синопсис фільму «Чорна вдова»

15 травня 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний опис супергеройського фільму «Чорна вдова», яким поділилася кінокомпанія Marvel Studios, підтверджує, що він буде шпигунським екшен-трилером.

Синопсис сольника про пригоди Наташі Романової, опублікований на сторінці фільму на офіційному сайті Marvel, повідомляє:

В наповненому екшеном шпигунському трилері від Marvel Studios «Чорна вдова» Наташа Романова, також відома як Чорна вдова, буде протистояти темним сторонам своєї історії, коли виникає небезпечна змова, пов'язана з її минулим. Переслідувана силою, що не зупиниться ні перед чим, щоб її знищити, Наташа повинна впоратися зі своєю історією в якості шпигунки та зламаними відносинами, які вона залишила позаду задовго до того, як стала Месником.

В образі супергероїні-шпигунки на екрани повернеться Скарлетт Йоханссон, яка минулого разу втілила Чорну вдову в блокбастері «Месники: Завершення».

Разом з нею в цьому супергеройському трилері зіграють Флоренс П'ю, Рейчел Вайс, Девід Гарбор і О.Т. Фагбенлі, чиї персонажі з'являються позаду Наташі на загальному постері нижче. Також на ньому присутній суперлиходій Таскмайстер (Наглядач), який і буде тією «силою, що не зупиниться ні перед чим, щоб знищити» Наташу.

Українська прем'єра фільму «Чорна вдова», режисеркою якого стала Кейт Шортланд, повинна була відбутися наприкінці квітня, але через світову пандемію COVID-19 і закриття кінотеатрів на карантин переїхала на 5 листопада.

1952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: