Двейн Джонсон та Емілі Блант зіграють супергеройську пару у фільмі від Netflix

15 травня 2020,  19:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторам Двейну Джонсону та Емілі Блант так сильно сподобалося працювати разом над діснеївським фільмом «Круїз у джунглях», що вони вже пригледіли для себе новий спільний проект, в якому отримають суперсили.

Сайт Deadline пише, що Джонсон і Блант виконають головні ролі в адаптації коміксів «Ball and Chain», якою займеться стримінговий сервіс Netflix.

Їхні герої Едгар та Меллорі Балсони будуть подружжям, яке часто свариться, і одного разу вони отримують суперсили, що працюють лише в тому випадку, якщо вони погоджуються забути про свої розбіжності та працювати разом.

Поки складно сказати, коли почнуться зйомки цієї адаптації, оскільки зараз у Джонсона в пріоритеті якомога швидше приступити до роботи над супергеройським екшеном «Чорний Адам», до якого він так довго готувався.

Тим часом ми з нетерпінням чекаємо на прем'єру фільму «Круїз у джунглях», де Джонсон та Блант вперше зіграють разом. У зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу вона переїхала на цілий рік вперед і тепер очікується 29 липня 2021 року.

1830 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: