Netflix випустив свій трейлер фантастичного серіалу «Крізь сніг»

15 травня 2020,  13:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри очікуваного науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», заснованого на однойменному фільмі знаменитого корейського режисера Пон Джун Хо, дивимося його новий інтригуючий трейлер, яким учора в мережі поділився стримінговий сервіс Netflix.

Серіал «Крізь сніг» покаже нам світ через 7 років після того, як наша планета повністю замерзла. Ті люди, що вижили, яких налічується близько 3 000, тепер живуть на борту високотехнологічного поїзда «Сноупірсер», де існують суворі правила і класовий розподіл на багатіїв та бідних. І одного разу на його борту починається революція, що може погубити (чи звільнити) усіх.

В описі до нового трейлера йдеться:

Увага всім пасажирам, містер Вілфорд хоче зробити заяву з приводу занепокоєння в хвості. Дозвольте мені запевнити вас, що ваша безпека є нашим головним пріоритетом. Порядок буде відновлено.

Головні ролі в серіалі виконують лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі та лауреат премії «Тоні» Давід Діггс, відомий завдяки мюзиклу «Гамільтон».

На американському телебаченні прем'єра фантастичного серіалу «Крізь сніг» відбудеться 17 травня, а на Netflix його 1 сезон стане доступний для перегляду вже 25 травня, як повідомляє трейлер.

2162 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: