З'явився напружений трейлер міні-серіалу «Пташка господа милосердного» з Ітаном Гоуком

14 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив у вівторок офіційний трейлер багатосерійного вестерна «Пташка господа милосердного», в якому номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук повністю відповідає фразі «озброєний і дуже небезпечний».

Міні-серіал «Пташка господа милосердного» буде екранізацією однойменного роману письменника Джеймса МакБрайда, який розповідає про суперечливого американського аболіціоніста Джона Брауна. Одного разу до його банди приєднується хлопчик-раб Лук. Разом з Брауном та іншими солдатами-аболіціонистами він бере участь в нальоті на арсенал в Гарперс Феррі, що стався в 1859 році і був зроблений з метою підняти рабів на повстання в Південних штатах.

Гоук не тільки втілює в серіалі Джона Брауна, але й числиться в числі його сценаристів та продюсерів. Разом з ним цю адаптацію продюсують Джейсон БлумПастка», «Ми», «Чорний куклукскланівець») та Ші КаммерГаррієт»).

Компанію Гоуку на екрані складе актор Еллар Колтрейн, з яким він раніше зіграв в оскароносному фільмі Річарда Лінклейтера «Юність».

Прем'єра «Пташки господа милосердного» відбудеться 9 серпня.

1528 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: