Рассел Кроу грає водія-психопата в трейлері фільму «Несамовитий»

13 травня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він може зустрітися кожному. Трейлер психологічного трилера «Несамовитий» представляє лауреата премії «Оскар» Рассела Кроу в образі страшного маніяка-психопата, з яким краще не стикатися на дорозі.

Фільм «Несамовитий» досліджує крихкий баланс в суспільстві, яке перебуває на межі, беручи за приклад злість на дорозі, що призводить до непередбачуваного та жахливого результату. Рейчел спізнюється на роботу, коли вона стикається з незнайомцем, чиє життя привело його до відчуття безпорадності і незначущості, на світлофорі. Незабаром Рейчел дізнається, що вона і всі, кого вона любить, стають ціллю цього чоловіка, який вирішив здійснити свій останній вчинок і дати їй серію смертельних уроків. Так Рейчел потрапляє в небезпечну гру кота і миші, яка доводить, що ми ніколи не знаємо, як близько знаходимося від людини, яка може зірватися з ланцюга.

Рейчел грає актриса Карен Пісторіус, а Кроу втілює того страшного незнайомця, зустріч з яким принесе їй багато горя. Також в цій історії з'явиться зірка минулорічного горора «Дитячі ігри» Гебріел Бейтман.

Режисером «Несамовитого» є Деррік Борте, а сценарій до нього написав Карл Еллсуорт, автор знаменитих трилерів «Нічний рейс» і «Параноя».

Світова прем'єра фільму «Несамовитий» очікується 1 липня.

1758 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: