«Мандалорець»: Малюк Йода озброюється світловим мечем на фантастичному фан-арті

11 травня 2020,  20:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Йода з науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» став одним з найпопулярніших персонажів минулого року, і шанувальники «Зоряних воєн» вже уявляють, як він буде виглядати разом зі світловим мечем.

Неймовірний фан-арт від художника під ніком spdrmnkyxxiii показує Малюка Йоду та мандалорця Діна Джаріна, якого в серіалі втілює актор Педро Паскаль, під обстрілом з бластеров десь на комічному кораблі імперців.

Мандалорец озброєний на цьому зображенні своїм бластером, а Малюк Йода використовує для захисту від ворогів світловий меч і Силу, що вже неодноразово рятувала їхні життя в тих небезпечних ситуаціях, в які постійно потрапляє ця парочка.

Нагадуємо, що Малюк Йода є не тим Йодою з фільмів у дитинстві, а просто маленьким представником його раси. Але йому теж дуже личить такий джедайський меч зеленого кольору.

Серіал «Мандалорець» повернеться на екрани у жовтні. Режисером однієї з його майбутніх серій буде Роберт Родрігес, який минулого тижня поділився милим селфі з Малюком Йодою, назвавши його «найбільшою зіркою у всесвіті».

4573 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: