«Месники: Війна нескінченності»: Бакі стає вакандським воїном на новому концепт-арті

11 травня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Концепт-арт супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» показує альтернативний костюм Бакі Барнса, створений в традиційному вакандському стилі.

Бакі (Себастіан Стен) потрапив до Ваканди у кінці фільму «Перший месник: Протистояння», куди його привезли Стів (Кріс Еванс) і Т'Чалла (Чедвік Боузман), щоб вилікувати від промивання мізків, яке йому зробила Гідра, перетворивши його на свого найманого вбивцю.

Шурі (Летішія Райт) знайшла спосіб його розпрограмувати і повернути йому повний контроль над своїм розумом, після чого Бакі деякий час провів у Ваканді, а потім взяв участь у битві за неї на стороні Месників і Чорної пантери під час нападу армії Таноса (Джош Бролін) у фільмі «Месники: Війна нескінченності».

Новий концепт-арт від художника Родні Фуентебелли розкриває, що для цієї битви брати-режисери Ентоні і Джо Руссо думали переодягнути Бакі в костюм з виразними елементами традиційного стилю Ваканди, включаючи медальйон у вигляді голови тварини на грудях, але після передумали і зробили йому костюм, який більше нагадує костюм Капітана Америка, тільки без зірки на грудях.

Як вам альтернативний костюм Бакі? Залишайте свої думки в коментарях.

В майбутньому Бакі повернеться в своєму власному серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», компанію в якому йому складе Сем Вілсон/Сокіл у втіленні Ентоні Макі.

4456 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: