«Страшні казки: Місто янголів»: промо та опис 4 серії «Джозефіна і Святий дух»

11 травня 2020,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 1 сезону фентезійної горор-драми «Страшні казки: Місто янголів» показує Санту Муерте, гангстерів і жорстокість поліції та попереджає голосом дитини, що «це не казка про привидів, а реальна історія».

Серія отримала назву «Josefina and the Holy Spirit» («Джозефіна і Святий дух»), і її офіційний синопсис повідомляє:

Тьяго (Деніел Дзоватто) обшукує пляжний будиночок сестри Моллі (Керрі Біше) в надії знайти докази. Пітер Крафт (Рорі Кіннер) запрошує Ельзу (Наталі Дормер) на вечірку в свій будинок. Льюїс (Нейтан Лейн) звертається по допомогу до гангстера, щоб він посприяв у боротьбі з нацистською загрозою в Лос-Анджелесі. Джозефіна Вега (Джессіка Гарза) переживає жахливе зіткнення з поліцією.

У промо-ролику, коли Ельза опиняється на вечірці Пітера, його дружина Лінда (Пайпер Перабо) попереджає її, що «він є абсолютно не тією людиною, якою він прикидається». А також тут присутня напружена сцена за участю Санти Муерте (Лоренца Іззо), по якій стріляє поліція, але вона, будучи божеством, є невразливою і несе на руках вбиту дівчинку.

На телеекрани нова серія серіалу «Страшні казки: Місто янголів», спін-оффу «Страшних казок», вийде 18 травня за українським часом.

2025 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: