Рейвен, Робін і Трайгон в новому фрагменті мультфільму «Темна Ліга Справедливості 2»

10 травня 2020,  05:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий фрагмент супергеройського мультфільму від DC «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», в якому супергероїня Рейвен демонструє свої сили (і несподіваним чином знайомить Робіна зі своїм батьком).

Новий фрагмент продовження «Темної Ліги Справедливості», в якому команда наймогутніших супергероїв битиметься з армією Дарксайда, показує, як Рейвен (Таісса Фарміга), Робін (Стюарт Аллан), Супермен (Джеррі О'Коннелл) і Костянтин (Метт Раян) потрапляють в лазерну пастку. Рейвен створює навколо них захисне поле, але лазерний обстріл виявляється занадто сильним, і вона насилу може утримувати цей захист.

Як раптом Рейвен чує голос свого батька Трайгона (Джон Ді Маджіо), який є одною з наймогутніших істот у всесвіті DC. Трайгон передає дочці частину своїх сил, через що вона стає неймовірно могутньою, а замість звичайних очей у неї на обличчі з'являються чотири демонічних ока, що палають вогнем.

І Робін, який в минулому фрагменті зізнався Рейвен в своїх почуттях, був зовсім не готовий до такої зустрічі з її батьком. Особливо, коли Трайгон пригрозив йому смертю. Що ж, знайомство з батьками-суперлиходіями рідко йде за планом.

Ви вже можете подивитися мультфільм «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» на офіційних стримінгових платформах.

2066 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: