Мордо повернеться у фільмі «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля»

8 травня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Стрендж битиметься з колишнім союзником Карлом Мордо, який перейшов на темну сторону, в своєму другому сольному екшені від Marvel Studios «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

Довгий час офіційно підтвердженими членами каста сиквела «Доктора Стренджа» було тільки три актори Бенедикт Камбербетч (Доктор Стрендж), Елізабет Олсен (Багряна відьма) і Бенедикт Вонг (Вонг), а тепер до них приєднався і Чіветель Еджіофор, який повернеться на екрани в образі чарівника Мордо.

Стрендж познайомився з ним, коли навчався в Камар-Таджі, і вони виступали на одній стороні в боротьбі з Кацилієм (Мадс Міккельсен) і Дормамму, але під час війни з ними Мордо розчарувався у вченні Прадавньої (Тільда ​​Свінтон) і став на стежку зла.

В останній раз ми бачили Мордо в сцені після титрів «Доктора Стренджа», де він відшукав ще одного учня Прадавньої Джонатана Пенгборна (Бенджамін Бретт), який використовував свою магію, щоб знову встати на ноги після аварії. Мордо вирішив, що магія створена не для цього, і забрав всю її з Пенгборна, залишивши його паралізованим. А потім сказав:

Я нарешті знаю, що не так з цим світом. Занадто багато чаклунів.

Режисером другого фільму про могутнього мага MCU стане Сем Реймі.

Прем'єра екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» очікується 24 березня 2022 року. У тому ж році компанія Marvel Studios збирається випустити на великі екрани ще три сольника «Тор: Любов і грім», «Чорна пантера 2» і «Капітан Марвел 2».

2659 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: