Екшен «Евакуація» з Крісом Гемсвортом отримає сиквел

8 травня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix збирається зняти продовження гостросюжетного бойовика «Евакуація», в якому повернеться хоробрий найманець Тайлер Рейк у втіленні Кріса Гемсворта.

Режисерський дебют Сема Гаргрейва, який раніше займався постановкою трюків для супергеройських екшенів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення», виявився одним з найуспішніших фільмів Netflix, так що тепер стримінговий сервіс думає про те, як він буде знімати його сиквел. Звичайно, після скасування карантину.

В «Евакуації» Гемсворт зіграв найманця Тайлера Рейка, якому доручили звільнити з полону викраденого сина індійського кримінального боса, але незабаром ця операція перетворилася на справжнє пекло, а головному герою довелося битися з цілою армією наркобарона з Бангладешу, щоб врятувати хлопцеві життя.

Сайт Screen Rant повідомляє, що сценарій до сиквелу напише Джо Руссо, автор першої пригоди Тайлера Рейка і режисер третіх та четвертих «Месників».

У відео про зйомки бойовика Гаргрейва Гемсворт сказав, що «це була найбільш напружена робота в фізичному плані, яку він коли-небудь робив», і разом з цим йому дуже сподобалися різноманітність та реалістичність бійок та інших трюків, які придумав для його героя режисер.

Читайте нашу рецензію на фільм «Евакуація».

1671 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: