Алісса Мілано поділилася зворушливими фотографіями зі своїми дітьми

7 травня 2020,  18:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Зачаровані» Алісса Мілано показала, як проводить цей довгий карантин, пов'язаний з всесвітньою пандемією коронавірусу, вдома разом зі своїми маленькими дітьми.

У перший день травня 47-річна американська актриса, відома завдяки ролі хорошої відьми Фібі Галлівелл в телесеріалі «Зачаровані» (або «Всі жінки – відьми»), опублікувала в Instagram зворушливу фотографію, на якій вона обіймає свого сина з підписом:

Мій хлопчик. Мій прекрасний хлопчик.

Зображення виглядає милим і драматичним одночасно, показуючи те, як Мілано обіймами хоче захистити свою дитину від усіх негараздів в цей непростий час.

Як і всі батьки, які вже другий місяць сидять з дітьми вдома на карантині, Мілано придумує різні способи, як весело провести вечір усією родиною.

Наприклад, в квітні вона поділилася ось такою кумедною фотографією, на якій вона з великим азартом грає з сином в XBox, поки молодша дочка зосереджено спостерігає за їхнім поєдинком.

XBox з моїм хлопчиком. #RocketLeague

Нещодавно Мілано зіграла одну з основних ролей в комедійно-драматичному серіалі від Netflix «Ненаситна», який протримався 2 сезони, та у романтичному фільмі «Маленька Італія».

Нижче ви можете побачити щасливу актрису в компанії дочки і сина у гримерному трейлері на зйомках серіалу «Ненаситна», де вона втілила яскраву героїню на ім'я Коралі Гаггенс Армстронг.

2344 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: