Робін зізнається Рейвен в своїх почуттях в новому фрагменті мультфільму «Темна Ліга Справедливості 2»

7 травня 2020,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент супергеройського мультфільму «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» показує відверту розмову юних героїв Робіна і Рейвен, яким нарешті вдається зізнатися одне одному в своїх почуттях.

Продовження анімації «Темна Ліга Справедливості», яка вийшла на екрани в 2017 році, покаже епічне протистояння супергероїв Землі з суперлиходієм Дарксайдом, який приносить з собою жахи війни. Час закінчується, і Лізі справедливості знадобляться всі її учасники та всі їхні сили, але навіть наймогутніші супергерої, включаючи нового члена Джона Костянтина, можуть не вистояти проти легіонів Дарксайда.

Залишаючи війну з Дарксайдом за кадром, новий фрагмент мультфільму показує Рейвен (Таісса Фарміга) та Робіна (Стюарт Аллан), які возз'єднуються після довгої розлуки і отримують шанс надолужити згаяне.

Рейвен сумнівається в своїх силах, але Робін говорить їй, що вважає її «однією з найсильніших людей, яких він знає». Далі він питає її, як вона зв'язалася з Суперменом (Джеррі О'Коннелл), і Рейвен розповідає, що після того, як він пішов, їй було самотньо і що вона відчувала величезний біль, а Кларк їй допоміг.

Робін набирається сміливості і зізнається їй, що кликав її з собою в Лігу вбивць «не через те, що вона є хорошим бійцем, а тому що у нього є до неї почуття». А Рейвен каже у відповідь, що вона пішла, оскільки її батько хотів його вбити і вона не хотіла ризикувати його життям.

Мультфільм «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» вже доступний для перегляду на офіційних стримінгових платформах. На Blu-Ray він вийде 19 травня.

4323 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: