Новий концепт-арт фільму «Тор» розкриває альтернативний костюм Локі

6 травня 2020,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився ранній концепт-арт супергеройського фільму «Тор», який показує зовсім інші обладунки Локі, що трохи нагадують костюми з трилогії «Володар перснів».

На концепт-арті, яким учора в Instagram поділився художник Marvel Studios Раян Майнердінг, Локі зображений в бойових обладунках, рогатому шоломі і в плащі, поки він тріумфально тримає свій посох, ніби щойно виграв битву.

Художник зазначив, що намалював цього Локі на ранній стадії розробки «Тора», ще «до початку препродакшна», тому риси обличчя суперлиходія тут не схожі на Тома Гіддлстона.

На правому стегні альтернативного Локі можна помітити меч, і хоча цей персонаж виглядає справжнім королем війни, він мало нагадує того Локі, який більше полюбляє плести інтриги і наносити свої удари нишком.

Як вам такі обладунки бога хитрості і обману? Нам здається, чи вони дійсно нагадують симбіоз обладунків ельфів та обладунків Саурона з фільмів «Володар перснів»? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

В майбутньому Локі повернеться на екрани в своєму власному серіалі від Disney+, в якому він «буде боротися за свою ідентичність та контроль над нею».

1916 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: