Новий трейлер «Старгьорл» показує бунтарську натуру супергероїні-тінейджера

5 травня 2020,  21:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня-тінейджер Кортні Вітмор поєднує школу і порятунок світу в новому трейлері науково-фантастичного серіалу «Старгьорл» від каналу The CW, в основу якого лягли комікси DC.

Серіал «Старгьорл», над яким працює продюсер супергеройських блокбастерів «Диво-жінка» і «Аквамен» Джефф Джонс, познайомить нас з супергероїнею нового покоління Кортні Вітмор (Брек Бессінджер).

Вона є звичайною школяркою, поки під час переїзду своєї сім'ї в нове місто не знаходить серед речей могутній космічний артефакт, який належав супергероєві Стармену (Джоел МакГейл) з Товариства Справедливості Америки, і дізнається, що її вітчим Пет (Люк Вілсон) був його помічником. Посох обирає Кортні, і вона стає супергероїнею Старгьорл.

Тепер Кортні і Пету належить зібрати нову команду супергероїв, щоб зупинити суперлиходіїв з Товариства Несправедливості.

У трейлері Пет нагадує Кортні про те, що їй «всього 15 років і що вона повинна вести себе як звичайний тінейджер», на що Кортні відповідає, що вона не збирається бути звичайним підлітком, адже «це так нудно».

Допомагати Кортні рятувати світ будуть її однокласники Бет Чейпл/Доктор Мід-Найт (Анжеліка Вашингтон), Рік Тайлер/Годинникар (Кемерон Джеллман) та Іоланда Монтез/Дика кішка (Івет Монреаль), яких ви можете побачити в їхніх супергеройських костюмах на груповому постері нижче.

До прем'єри супергеройського серіалу «Старгьорл» залишилося всього 2 тижні вона відбудеться 19 травня за українським часом.

1197 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: