Лауреат «Оскара» Тайка Вайтіті зніме новий фільм франшизи «Зоряні війни»

4 травня 2020,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тайка Вайтіті вже побував в Асгарді і на Сакаарі в супергеройському блокбастері «Тор: Рагнарок», а тепер він збирається відправитися в далеку-далеку галактику в новому фільмі всесвіту «Зоряні війни».

Деталі про проект «Зоряних воєн», який збирається зняти Вайтіті, поки тримаються в таємниці, але відомо, що це буде масштабний блокбастер, який вийде на екрани кінотеатрів, а не фільм для стримінгового сервісу Disney+, як повідомляє сайт Empire.

Нещодавно Вайтіті вже побував в далекій-далекій галактиці, коли зіграв дроїда IG-11 в 1 сезоні хітового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», а також зняв його фінальну серію.

Зараз режисер активно працює над сценарієм і підготовкою до зйомок супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», так що його «Зоряні війни» доведеться почекати. У створенні сценарію до цієї історії йому допоможе сценаристка Крісті Вілсон-Кернс, яка була номінована на «Оскар» за сценарій до військового фільму Сема Мендеса «1917».

Сам Вайтіті на початку цього року отримав премію «Оскар» за військову сатиру «Кролик Джоджо», де він виступив в якості режисера і сценариста та зіграв роль божевільного Адольфа Гітлера. Так що фільм «Зоряні війни», придуманий ним, безперечно буде найбільш божевільним з усієї франшизи.

1864 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: