«Агенти Щ.И.Т.»: Інок буде постійним персонажем у фінальному сезоні серіалу MCU

1 травня 2020,  22:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наш улюблений іншопланетянин із пластику Інок повернеться в фінальних серіях супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Згідно з даними сайту IMDb, актор Джоель Штоффер втілить кронікона Інока в 9 з 13 серій фінального сезону, тобто буде його постійним героєм, і ми не можемо цьому не радіти.

Інок, який родом з планети Кроніка-2 і прибув на Землю 30 000 років тому, щоб спостерігати і записувати історію людства, швидко став другом Фітца (Йен де Кестекер) і команди Колсона, коли в 5 сезоні вони застрягли в майбутньому і билися там з кріі.

В 10 серії 5 сезону Інок пожертвував собою, щоб агенти змогли повернутися додому в свій час, але, оскільки він так сильно полюбився глядачам, був повернутий на екрани в 6 сезоні.

На постері і в першому трейлері 7 сезону «Агентів Щ.И.Т.» Інока не було видно, але точно відомо, що в майбутньому, вірніше в минулому, оскільки в нових серіях наші герої відправляться в 1931 рік, ми ще зустрінемо інших кроніконів. Наприклад, в прем'єрній серії нового представника цієї раси зіграє Люк Бейнс з фентезійного серіалу «Сутінкові мисливці». І в трейлері він постає поганим хлопцем, який краде обличчя людей. Причому буквально.

Прем'єра 7 і фінального сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» очікується 27 травня.

1390 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: