«Евакуація»: Кріс Гемсворт розповідає про складні трюки в новому відео про зйомки

1 травня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка про створення гостросюжетного екшену Сема Гаргрейва «Евакуація» показує, як його зірка Кріс Гемсворт репетирував та знімався в найбільш напружених сценах бійок і погонь в своїй кар'єрі.

Гемсворт, який вже не раз рятував Землю і всесвіт в супергеройській франшизі «Месники», зазначає в даному відео, що ще ніколи йому не доводилося так сильно працювати на знімальному майданчику:

Для мене цей фільм відрізняється від всіх інших екшенів, в яких я знімався раніше. Я працював над багатьма екшенами, але в них не було такого рівня складності і деталей. Тут все знімалося по-справжньому, без зеленого екрану і спецефектів. Це була найбільш напружена робота в фізичному плані, яку я коли-небудь робив.

Протягом фільму герой Гемсворта бере участь в багатьох рукопашних бійках, де він використовує всі підручні предмети, як це робив Джейсон Борн, а також має справу з вогнепальною зброєю різного виду.

А у кінці відео актор додає:

Цей екшен унікальний багато в чому. Він дико розважальний і виходить за рамки того, що ви бачили раніше. І він торкає струни душі. [Цей фільм] дуже особливий для мене.

Продюсерами екшену Гаргрейва виступають режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Ентоні і Джо Руссо.

Читайте нашу рецензію на фільм «Евакуація», який вийшов на стримінговій платформі Netflix минулого тижня.

2362 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: