«Месники: Завершення»: Роберт Дауні мол. і теплі обійми на відео його останнього знімального дня

1 травня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Святкування річниці супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» було б неповним, якби брати Руссо не згадали про один з найбільш емоційних моментів в кадрі і поза ним — прощання Роберта Дауні мол. з роллю Залізної людини.

У своєму фінальному фільмі Тоні Старк пожертвував собою заради порятунку всесвіту від Таноса (Джош Бролін) він зібрав Камені Нескінченності і клацнув ними, щоб Божевільний Титан і його армія була назавжди стерта з лиця Землі (та всіх інших планет).

Дауні мол. грав «генія, мільярдера, плейбоя, філантропа» Тоні Старка, який зібрав перший костюм Залізної людини в печері і став одним з найулюбленіших і найбільш популярних супергероїв нашого часу, з 2008 року, коли на екрани вийшов його перший сольний фільм, тому прощання з головним персонажем в своїй кар'єрі не обійшлося без безлічі емоцій.

Поділившись відео з останнього дня зйомок Дауні мол., режисери Ентоні і Джо Руссо написали поруч теплі слова для легенди MCU:

Останній день Дауні на знімальному майданчику після того, як він зняв момент «Я Залізна людина». Саме визначення легенди. Ми любимо цю людину 3000. #AvengersAssemble

Дивіться також зворушливе відео з останнього дня зйомок актора Кріса Еванса в екшені «Месники: Завершення», яке теж показує багато обіймів.

Наступним фільмом MCU, який вийде на великі екрани, буде сольник «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі.

2137 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: