«Месники: Завершення»: дивимося емоційне відео з останнього дня зйомок Кріса Еванса

30 квітня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Кріс Еванс зворушливо обіймає режисерів і членів знімальної групи на новому закулісному відео блокбастера «Месники: Завершення», яке було знято після його останньої сцени в ролі Капітана Америка.

Еванс втілював супергероя Капітана Америка на великому екрані з 2011 року і за цей час став одним з головних персонажів всесвіту MCU, без яких ми досі не можемо уявити цю епічну франшизу.

Історія цього героя завершилася у фільмі «Месники: Завершення», де Стів після перемоги над Таносом (Джош Бролін) вирішив повернутися назад у часі, щоб нарешті прожити щасливе життя з Пеггі Картер (Гейлі Етвелл), а в 2023 році, будучи вже старим, передав свій щит Сему Вілсону (Ентоні Макі), призначивши його новим Капітаном Америка.

Останній день на знімальному майданчику в своєму рідному супергеройському костюмі був для Еванса вельми емоційним, що можна побачити на відео, яким поділилися в Twitter режисери Ентоні і Джо Руссо на честь першої річниці блокбастера.

Поруч з відео вони написали:

Це з останнього дня, коли Кріс Еванс грав Капітана Америка. Багато любові і поваги до тебе, сер. Це була чудова подорож. #AvengersAssemble

Разом з цим зворушливим відео брати Руссо опублікували і більш радісне відео, яке показує веселого Еванса в гримі старого Стіва Роджерса.

3639 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: