«Тор: Любов і грім»: Вартові Галактики приєднуються до Тора на новому фан-постері

28 квітня 2020,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий епічний фан-постер супергеройського блокбастера «Тор: Любов і грім» показує Тора, Валькірію та Джейн Фостер в компанії Вартових Галактики.

Очікується, що Вартові Галактики з'являться в камео в четвертій сольній пригоді бога грому Тора (Кріс Гемсворт), адже у кінці блокбастера «Месники: Завершення» він залишив Новий Асгард в руках Валькірії (Тесса Томпсон) і відправився борознити простори галактики разом з Зоряним лицарем (Кріс Претт) та його командою.

Тому новий фан-постер від Apexform показує ці дві компанії разом, а також поряд з Тором на ньому можна побачити Джейн Фостер (Наталі Портман), яка в майбутньому фільмі отримає надздібності і стане Жінкою-Тором.

Режисером четвертого «Тора» є Тайка Вайтіті, який в цьому місяці поділився першими концепт-артами фільму, що показують Новий Асгард та два нових костюма Мієк (іншопланетянка з «Тор: Рагнарок»).

Нещодавно прем'єра екшену «Тор: Любов і грім» була перенесена на тиждень назад і тепер відбудеться 10 лютого 2022 року. Якщо, звичайно, Кевін Файгі не передумає.

6513 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: