«Сімпсони»: Ліса зустріне Бога в нових серіях?

26 квітня 2020,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії культового комедійного мультсеріалу «Сімпсони» Ліса Сімпсон вчиться медитувати і готується до знайомства з... Богом.

Сценаристи «Сімпсонів» придумали двосерійну історію, яка торкнеться теми релігії, і напередодні прем'єри першої серії в мережі з'явився її фрагмент за участю Ліси (Ярдлі Сміт), що показує її незвичайний духовний досвід.

Відповідно до опису, в 19 серії 31 сезону, яка називається «Warrin 'Priests» («Воюючі священики»), «преподобний Лавджой (Генк Азарія) розслідує загадкове минуле нового священика Боде (зірка ситкому «По друзям» Піт Голмс), який прибуває до міста і перевертає звичний уклад життя в церкві».

У фрагменті Боде вчить Лісу медитувати, після чого її свідомість вирушає в політ космосом, приймаючи різні форми, поки дівчинка не опиняється перед питанням: «Чи хочете ви зустрітися з Богом?» І обирає відповідь: «Так».

Протистояння Боде і Лавджоя продовжиться в 20 серії. У ній «преподобний Лавджой відправиться до Мічигану, де він дізнається справжню причину того, чому Боде приїхав в Спрінгфілд, і конгрегація має вирішити, чи потрібно виганяти свого нового священика».

Прем'єри 19 і 20 серій нинішнього сезону «Сімпсонів», де будуть воювати священики, відбудуться 27 квітня і 4 травня за українським часом.

2410 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: