«Месники: Завершення»: розкрита неймовірна деталь про битву двох Капітанів Америка

26 квітня 2020,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Постановник трюків блокбастера «Месники: Завершення» Сем Гаргрейв розповів про те, як знімалася знаменита сцена бійки двох Капітанів Америка.

Гаргрейв був дублером Кріса Еванса, який втілював супергероя Капітана Америка, під час зйомок фільмів «Месники» і «Перший месник: Друга війна», після чого став постановником трюків в блокбастерах «Перший месник: Протистояння», «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення», а його брат Деніел Гаргрейв замінив його на посаді дублера Еванса.

Коли вони дізналися, що у фільмі «Месники: Завершення» буде поєдинок двох Капітанів Америка, то для братів це був шанс обом надягти костюм цього супергероя і вписати себе в історію екранізацій коміксів.

Гаргрейв поділився своїми емоціями з цього приводу в свіжому інтерв'ю для Digital Spy, яке він дав на честь виходу на Netflix його режисерського дебюту «Евакуація»:

Тому я знову надягнув костюм, щоб потім я зміг сказати це. Студія Marvel відмінно це вміє, і там є багато заміни облич за допомогою комп'ютерних технологій і багато епічних моментів, де брати Гаргрейви душать один одного на екрані у фільмі «Месники: Завершення». Саме тому я це зробив, оскільки такі речі живуть вічно. Я зможу сказати своїм дітям, своїм онукам, що це були я і мій брат, билися і були дублерами [Капітанів Америка] в тому фільмі.

Бойовик «Евакуація», головну роль в якому виконав Кріс Гемсворт, також обіцяє багато захоплюючих сцен, наприклад, бійка на ножах з участю Гемсворта і складний екшен-епізод, який триває 12 хвилин і був зняти одним дублем.

Його прем'єра на Netflix відбулася в цю п'ятницю, 24 квітня.

19105 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: