«Доктор Стрендж 2»: Багряна відьма одягає костюм з коміксів на новому фан-постері

22 квітня 2020,  19:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий магічний фан-постер супергеройського екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» показує, як могутні герої всесвіту Marvel Доктор Стрендж і Багряна відьма чаклують разом.

На вихідних Інтернет підкорив новий фан-постер фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», який створив художник з ніком pabloruizzx.

На цьому постері Багряна відьма (Елізабет Олсен) чаклує над Доктором Стренджем (Бенедикт Камбербетч), який знову використовує силу Каменя Часу, щоб заглянути в майбутнє.

Художник одягнув Ванду Максімофф в червоний плащ та червоний головний убір, які вона носить в коміксах Marvel і в яких ми побачили її в першому тизері майбутнього супергеройського серіалу «Ванда/Віжен», де вона продемонструє нові грані своїх суперсил.

Доктор Стрендж і Багряна відьма повинні були вперше об'єднати свої сили у фінальній битві з Таносом в торішньому блокбастері «Месники: Завершення», як розкрила його нова закулісна фотографія, але цей момент так і не увійшов до остаточного монтажу фільму.

Минулого тижня стало відомо, що пост режисера сиквела «Доктора Стренджа» зайняв Сем Реймі, який зняв культову супергеройську трилогію «Людина-павук» з Тобі Магуайром в ролі Пітера Паркера.

У зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 зйомки екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» переносяться на невизначений час, а його прем'єра переїхала з травня на 4 листопада 2021 року.

5606 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: