«Самотні батьки»: Енджі розповіла божевільну історію народження Грема в Лас-Вегасі

21 квітня 2020,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий і одночасної зворушливий фрагмент американського ситкому «Самотні батьки», в якому героїня Лейтон Містер пускається берега в Лас-Вегасі... на восьмому місяці вагітності.

В 18 серії 2 сезону «Самотніх батьків» у Шерон (Лейсі Мослі) почалися пологи, тому її друзі вирушили разом з нею до лікарні і вирішили розповісти їй свої історії про народження дітей, щоб відвернути її увагу від відсутності Рона (Башир Салахуддін).

І, мабуть, найбожевільнішою історією виявилася історія Енджі (Містер) про те, як вона народила свого сина Грема (Тайлер Владі) в Лас-Вегасі. Вона не хотіла відчувати себе самотньою, тому відправилася до Вегасу на восьмому місяці вагітності, і перший час все йшло добре, вона розважалася та вигравала в кості, як раптом у неї відійшли води, і Енджі опинилася сама в лікарні в чужому місті.

Але, на щастя, під час пологів її підтримала добра медсестра, а після до неї прийшли працівники і гості казино, де вона грала напередодні найголовнішої події у своєму житті, і навіть принесли їй її виграш. Енджі розчулилася та вирішила назвати свого сина Гремом на честь круп'є.

До речі, на початку місяця стало відомо, що Містер та її чоловік Адам Броді знову чекають дитину в реальному житті. Броді ви також могли бачити в цьому комедійному серіалі він грає роль колишнього хлопця Енджі і батька Грема Дерека.

Наступна і одночасно фінальна серія 2 сезону ситкому «Самотні батьки» вийде на екрани післязавтра, 23 квітня за українським часом.

1201 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: