«Легенди завтрашнього дня»: новий фрагмент і кадри 9 серії 5 сезону відправляють нас на зйомки «Надприродного»

21 квітня 2020,  01:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова серія науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» готує несподіваний кросовер з іншим популярним серіалом каналу The CW «Надприродне», чиї свіжі кадри показують наших героїв поруч з легендарною машиною братів Вінчестерів.

Офіційний синопсис 9 серії 5 сезону «Zari, Not Zari» («Зарі, не Зарі»)

Сара (Кейті Лотц), Костянтин (Метт Раян) і Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) опиняються в Британській Колумбії, де вони продовжують пошуки нової частини Верстата долі, але стикаються з проблемою, яку не могли передбачити. Зарі (Тала Еш) не відчуває себе собою, тому вирішує відправитися в медитативну подорож, яку запропонував Берад (Шаян Собхіан). Тим часом Ава (Джесс Макаллан) намагається допомогти Рорі (Домінік Перселл) з його особистою проблемою.

Фрагмент, який ви можете подивитися вище, показує, як Сара і Чарлі йдуть лісом, як раптом Сара зауважує на дереві постер, який повідомляє, що на цій території ведуться зйомки серіалу «Надприродне», і, як не дивно, Сара виявляється великою прихильницею пригод Сема та Діна Вінчестерів.

А на 11 свіжих кадрах нижче ви можете побачити Сару, Чарлі і Костянтина в компанії однієї з головних зірок серіалу автомобіля Chevrolet Impala 1967 року. Але, на жаль, в його багажнику трійця знаходить труп.

Що буде далі, дізнаємося вже скоро. Прем'єра нової серії «Легенд завтрашнього дня» відбудеться завтра, 22 квітня за українським часом.

2793 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: