Джокер відпочиває: Роберт Паттінсон виглядає моторошно на фан-арті Бетмена, який сміється

16 квітня 2020,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус зупинив зйомки фільму «Бетмен», але йому не зупинити фантазію шанувальників коміксів DC, які продовжують творити неймовірні фан-арти з виконавцем його головної ролі Робертом Паттінсоном.

В майбутньому супергеройському екшені Метта Рівза Паттінсон втілить традиційну версію Темного лицаря, який захищає Ґотем від суперлиходіїв та бореться за справедливість.

Перший погляд на нього і його костюм був представлений в лютому, а в цьому місяці художник під ніком spdrmnkyxxiii вирішив показати його альтернативну версію Паттінсона в образі Бетмена, який сміється. І від вигляду якого ви можете тепер не вимикати вночі світло.

Бетмен, який сміється, є суперлиходієм, злою версією Темного лицаря в мультивсесвіті DC. Він виглядає як гібрид Бетмена та його головного ворога Джокера і носить жахливу маску з великими шипами на очах.

Паттінсон в цьому зловісному образі виглядає страшніше за всіх екранних Джокерів разом узятих і помножених на два і здається ідеальним вибором на роль цього маніяка з альтернативного всесвіту.

Знаєте, якщо хтось шукає оригінальну ідею для горора в дусі супергероїв та суперлиходіїв, то це просто ідеальний варіант.

А що ви думаєте з цього приводу? Діліться своїми враженнями в коментарях.

Прем'єра «Бетмена» очікується в 2021 році.

32439 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: