«Доктор Хто» на карантині: Емі та Рорі возз'єдналися в новій короткометражці

16 квітня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники «Доктора Хто», кидайте все і біжіть мерщій сюди! Актор Артур Дарвілл знову приміряв образ Рорі Вільямса в новій короткометражці науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яку він записав у себе вдома на карантині.

Щоб ощасливити всіх, хто дуже любить серіал «Доктор Хто» і зараз через пандемію коронавірусу вимушено сидить удома вже близько місяця, Дарвілл зняв невеликий відеоблог від імені свого героя Рорі, в якому він розповідає своєму майбутньому синові Ентоні про їхні з Емі пригоди.

В останнє ми бачили Емі і Рорі в серії «Ангели захоплюють Манхеттен», яка вийшла на екрани майже 8 років тому, і в ній після довгого протистояння з Плачучими янголами наші герої були остаточно і безповоротно відправлені назад у часі в 1938 рік.

Після війни, в 1946 році, Емі і Рорі вирішили усиновити дитину, і Рорі з нетерпінням цього чекає, тому вирішив знімати ось такі відео. У цьому відеоблозі він розповідає про свої численні смерті та воскресіння, а потім додає, що це він в їхній парі є красунчиком.

Дивіться до кінця, щоб почути крик Карен Гіллан, тобто Емі, яка вимагає, щоб він йшов допомагати їй фарбувати дитячу. Загалом, ця парочка в своєму репертуарі.

Для повного щастя тут не вистачає ще голосів Одинадцятого Доктора та Рівер Сонг, яких втілювали Метт Сміт та Алекс Кінгстон.

Автором даної короткометражки виступив Ніл Гейман, продюсер і сценарист серіалів «Американські боги» та «Добрі передвісники».

2203 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: