Перший погляд на Зендею в фантастиці «Дюна»

15 квітня 2020,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова пара кадрів екранізації науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна» представляє героїню Зендеї, у якої будуть яскраво-сині очі.

Події фільму «Дюна» будуть розвиватися в майбутньому на пустельній планеті Арракіс, куди прибуває родина юного та амбітного герцога Пола Атрейдеса, щоб стежити за видобутком цінної речовини спайс, також відомої як пряність. І незабаром Атрейдеси вступають в кровопролитне протистояння з бароном Володимиром Гарконненом, який не хоче віддавати привілеї, що дає йому Арракіс.

Роль Пола Атрейдеса виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе, його батьків герцога Лето Атрейдеса та леді Джессіку зіграють Оскар Айзек і Ребекка Фергюсон, а главу дому Гарконненів втілить Стеллан Скарсгард.

Зендея, яка зіграла разом з Фергюсон в популярному мюзиклі «Найвеличніший шоумен», постане на великому екрані в образі Чані, «загадкової молодої жінки, яка приходить до Пола в його снах в якості видіння з синіми очима, що світяться».

У книзі Герберта Чані є фременкою, чия раса першою прибула на планету Арракіс і колонізувала її, адаптувавшись до її суворого клімату.

Розглянути Зендею в ролі Чані ви можете на двох кадрах фільму «Дюна», де вона позує на тлі каменів та пустелі планети Арракіс.

Перший кадр також робить акцент на тому, що Чані є відважним воїном, оскільки вона тримає руку на кинджалі, який носить на правому стегні.

Режисером екранізації легендарного роману Герберта виступає Дені Вільньов, який зняв оскароносну фантастику «Той, хто біжить по лезу 2049».

В український прокат фільм «Дюна» вийде наприкінці року, 17 грудня. З нетерпінням чекаємо прем'єру його трейлера.

2213 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: