«Люцифер»: Том Елліс і Леслі-Енн Брандт схожі на Бонні і Клайда за лаштунками ретро-серії

14 квітня 2020,  23:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 сезоні творці серіалу «Люцифер» готують для нас приємний сюрприз музична ретро-серія, в якій заспівають актори. І її закулісні фотографії змушують чекати прем'єри нового сезону зі ще більшим нетерпінням.

На щастя, продюсери «Люцифера» не збирають телефони на в'їзді на знімальний майданчик і дозволяють акторам робити стільки фотографій на зйомках, скільки їм захочеться. І тепер завдяки виконавиці ролі демониці Мейзікін Леслі-Енн Брандт у нас є ціла галерея закулісних знімків майбутньої серії, знятої в жанрі нуар.

На фотографіях Брандт з'являється разом із зіркою серіалу Томом Еллісом, який грає Люцифера, і вони виглядають пекельно стильно в цих костюмах з минулого століття. Чи вам не Бонні і Клайд?

Але шикарні вбрання і ретро-атмосфера будуть не єдиними приємними подарунками для глядача — ця демонічна пара також виконає дует.

Про це Брандт повідомила, поділившись фотографією з Еллісом за роялем:

Секрет вийшов на світло. У нас з Томом Еллісом буде дует у цьому сезоні.

Дивіться до самого кінця, щоб побачити неймовірне червоно-чорне вечірнє вбрання Мейз, в якому вона виступить на сцені. На створення цієї сукні у дизайнерки Claudia Savage пішло 5 років, і, на жаль, вона було викрадена після зйомок.

Нещодавно Люцифер з'явився в камео в епічному кросовері всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Прем'єра 5 сезону «Люцифера» очікується пізніше в 2020 році.

1668 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: