«Мертвий для мене»: Лінда Карделліні та Крістіна Епплгейт намагаються приховати вбивство в тизері 2 сезону

11 квітня 2020,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася в п'ятницю першим тизером 2 сезони своєї чорної комедії «Мертвий для мене», головні ролі в якій виконують актриси Лінда Карделліні і Крістіна Епплгейт.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ для всіх, хто не дивився 1 сезон.

Серіал «Мертвий для мене» розповідає про двох нових подруг Джен (Епплгейт) і Джуді (Карделліні). Агент з нерухомості Джен стала вдовою і намагається впоратися зі смертю чоловіка за допомогою терапії та вправ, але її гнів не відступає. Джуді, з якої вона знайомиться на терапії, також нещодавно втратила нареченого, але намагається бути оптимісткою. Між жінками виникає міцний зв'язок, який призводить до несподіваних наслідків, оскільки насправді наречений Джуді живий.

У фіналі 1 сезону Джен застрелила колишнього нареченого Джуді Стіва (Джеймс Марсден), про що нам нагадує тизер, і тепер подруги переживають, щоб їх не впіймали та не посадили за ґрати.

Також в трейлері можна побачити кадр, де Джуді фотографують в поліцейській дільниці на тлі зростової лінійки для злочинців. Але це ще не означає, що їх впіймають. Цілком можливо, що це кошмар, який сниться героїні через почуття провини.

Прем'єра нових серій серіалу «Мертвий для мене» відбудеться 8 травня.

1467 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: