«Зоряні війни»: дивимося невдалі й дуже смішні дублі генерала Гакса з дев'ятого епізоду

10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Генерал Армітаж Гакс вперше з'явився на великих екранах в сьомому епізоді легендарної саги Джорджа Лукаса «Зоряні війни: Пробудження сили» і був там одним з трьох головних лиходіїв разом з Кайло Реном (Адам Драйвер) і капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті).

На жаль, в наступному фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї» сценаристи так сильно на ньому відпочили, що в результаті Гакса не запросили на загальний постер дев'ятого епізоду, куди потрапив навіть новий дроїд D-0 (який, між іншим, навіть не розмовляє).

У дев'ятому епізоді режисер Джей Джей Абрамс спробував його реабілітувати, придумавши для Гакса декілька класних моментів, але навряд чи цього було достатньо.

Проте закулісне відео показує, як сильно Глісону подобалося грати цього персонажа і з якими емоціями він це робив в кожному дублі. А його колега Річард Е. Грант, який втілив генерала Прайда, зазначає, що йому «дуже сподобалося вбивати Гакса з бластера».

У світовому прокаті фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» зібрав $1,074 млрд, що зробило його найменш успішним фільмом своєї трилогії.

3572 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: