Ніколь Кідман зіграє в екранізації роману «Гарні речі» від Amazon

10 квітня 2020,  21:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon збирається зняти серіал за мотивами роману письменниці Джанель Браун «Гарні речі», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман.

52-річна голлівудська актриса, яка родом з Австралії, особисто повідомила про свій новий багатосерійний проект в соцмережах, поділившись бумерганом з книгою Браун в руках:

З нетерпінням та оптимізмом дивлюся вперед і чекаю на наш новий серіал з Amazon, закручені та інтригуючі «Гарні речі» від автора Джанель Браун.

Події книги «Гарні речі» розгортаються навколо двох блискучих жінок з душевними травмами, які намагаються вижити в найскладнішій грі обману та руйнування в своєму житті.

Кідман також буде продюсувати цей проект зі своєю компанією Blossom Films. Адаптацією своєї нової книги для телеекранів Браун займеться особисто і разом з цим виступить в якості виконавчої продюсерки серіалу.

Режисеркою екранізації стане Рід Морано, яка зняла хітовий серіал «Оповідь служниці», повідомляє сайт Variety.

Останнім часом Кідман все частіше з'являється на телеекранах. Нещодавно ви могли бачити її в гучному серіалі «Велика маленька брехня», за роль в якому актриса отримала престижні нагороди «Золотий глобус» і «Еммі», а у травні на екрани вийде новий драматичний міні-серіал «Відіграти назад» від каналу HBO, де вона також виконає головну роль.

Разом з цим на початку року в українських кінотеатрах був представлений оскароносний фільм «Сенсація», де Кідман можна було бачити в компанії актрис Шарліз Терон і Марго Роббі.

2316 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: