Галь Гадот відповіла на 73 питання від журналу Vogue та прикрасила його обкладинку

10 квітня 2020,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Галь Гадот, яку ми всі знаємо за роллю Диво-жінки, стала головною героїнею травневого випуску журналу Vogue, обкладинка якого була знята, як зазначає актриса, «в абсолютно іншу еру».

Поділившись відео з 73 питаннями в соцмережах, які були записані до пандемії коронавірусу та всесвітнього карантину, Гадот з оптимізмом написала:

Ми знімали мої 73 питання до того, як Covid-19 охопив весь світ, тому ось вам нагадування про абсолютно іншу еру, яка була всього декілька тижнів тому. Сподіваюся, що, дбаючи про себе і залишаючись вдома, ми всі скоро зможемо повернутися в ту еру.

Так що дивимося відео з усміхненою Гадот та піднімаємо собі настрій.

На обкладинці травневого Vogue, автором якої стала знаменита фотографиня Енні Лейбовіц, актриса постає в блискучій вечірній сукні від Louis Vuitton та сережках від Tiffany & Co.

Зйомки обкладинки проходили декілька місяців тому в мальовничому природному парку Васкес Рокс, що знаходиться в Каліфорнії.

Побачити Гадот в образі богині-амазонки з коміксів DC в новому супергеройському екшені «Диво-жінка 1984» буде можливо у кінці літа у зв'язку з коронавірусом його прем'єра була перенесена на 13 серпня.

1753 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: