«Відьмак»: як Фрейя Аллан може виглядати в тому самому костюмі дорослої Цірі

9 квітня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудовий фан-арт серіалу «Відьмак» показує актрису Фрейю Аллан в знаменитому костюмі Цірі з відеоігор та з мечем Ластівка за спиною.

Весь 1 сезон «Відьмака» принцеса Цірі, вцілівши під час падіння свого рідного королівства Цінтра, пробігала по лісах і болотах в довгому синьому плащі з каптуром, намагаючись відшукати Ґеральта, оскільки вона є його призначенням.

Але знаковим вбранням для цієї культової героїні, придуманої польським письменником Анджеєм Сапковським, є аж ніяк не той плащ. А біла сорочка з двома широкими браслетами вище ліктя, коричневий пояс-корсет, коричневі штани та чоботи того ж кольору.

Саме в такому костюмі Цірілла з'являється в популярній комп'ютерній грі «Відьмак 3», і талановитий художник datrinti дуже реалістично зобразив Аллан в цьому образі.

Волосся у Цірі тут набагато коротше, ніж у серіалі, оскільки тренуватися на відьмачку та вести кочовий спосіб життя з бандою Щурів (так, на неї очікують різні пригоди) зручніше з короткою стрижкою, а не з тими довгими локонами, з якими вона шукала Ґеральта по лісах в 1 сезоні.

Ліве око героїні прикрашає шрам, який Цірі отримає в старшому віці, так що не чекайте побачити її такою в 2 сезоні. Може, в сезоні 4 чи 5. Адже у «Відьмака» є всі шанси розтягнутися на десяток років і стати новою «Грою престолів» не тільки гіпотетично.

7393 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: